Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Ede Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland en Rob Mooij. Business Plaza Nederland biedt met Ede Business Plaza alle ondernemers uit Ede een platform om zich te profileren.

Doel Ede Business Plaza:
Het doel van Ede Business Plaza is om ondernemers uit Ede een platform te bieden om Ede zte profileren. Op Ede Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Ede e.o. vindbaar. Op Ede Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Ede. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Ede Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met Rob Mooij, de lokale Plaza manager, klik dan hier

Techniek:

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Ede Business Plaza

  • Kleef
  • HIer uw logo
  • HB Schrijft mee
  • All Telemarketing
  • Lavelli
  • CasteCom
Profiteer van de voordelen als member van Ede Business Plaza Meld u nu aan

HIer uw logo
Ten Donkelaar Ede
Rozenburg