Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Niet winst, maar resultaat als doel


Dit is de insteek van deze 1ste column van de snelgroeiende Nederlandse fit20 franchise formule. In deze column delen we ons verhaal met je. Je kunt het lezen als consument of met een ondernemersbril op.

De missie statement van fit20 is ‘We add strength to your life’. Doel is om zoveel mogelijk levens positief blijvend te veranderen. Zo haal je (nog) meer uit het leven. 

Het innovatieve fit20 vraagt maar twintig minuten per week tijd van je waarin je de grenzen van het lichaam opzoekt. In ruim acht jaar tijd groeide de formule van één naar 123 locaties en de rek is er nog lang niet uit, maar resultaat in termen van gezondheid, fitheid en energie gaat altijd boven winst. Winst is een afgeleide van resultaat. 

fit20 biedt een wekelijkse personal training, Solo of Duo, die twintig minuten duurt en in slow-motion wordt uitgevoerd. Dat gebeurt op een veilige manier, zonder het risico van blessures en zonder de noodzaak van omkleden en douchen. Ook zweten is niet aan de orde, dus kun je het te allen tijde en overal doen, zonder voorbereiding. fit20 gaat echter wél naar de grens van je kunnen toe, naar positief spierfalen, naar het moment van de stimulus: een signaal dat de hersenen vertelt dat ze het lichaam in een aanpassingsmodus moeten zetten. Adaptatie heet dat. 

Uit de comfortzone 
6 oefeningen met maximale impact op het functioneren van het lichaam is de uitdaging. We trainen uitsluitend op afspraak en altijd onder begeleiding van een personal trainer. Het doel is om een positieve verandering te bewerkstelligen. Alles gaat je dan fysiek, mentaal en emotioneel beter af en rugklachten e.d. worden minder. “Bedenk dat de mens vanaf 30 jaar zonder training elk jaar één procent aan kracht en uithoudingsvermogen inlevert. Op je zestigste houd je dus nog maar 70% en op je 75e nog maar de helft, maar dit kun je voorkomen door goed te trainen. De essentie van fit20 ligt in het feit dat het je uit je comfortzone laat treden, uit de fase waarop je een training nog als plezierig ervaart. Wordt het onaangenaam, dan ontvangen de hersenen van het lichaam het signaal ‘stoppen’. Topsporters weten dat ze juist dan moeten doorgaan en wij doen precies hetzelfde, gedurende de laatste twintig seconden van iedere oefening. Waarom? Omdat je lichaam anders niet op de adaptatie overschakelt. Dan zal het zich niet aanpassen aan de krachten die het moet leveren en zich dus ook niet ontwikkelen. Op deze moeilijke momenten motiveert de personal trainer je en legt steeds het doel uit, want je kunt pas alles geven als je de weet wat je wilt bereiken.” 

fit20 studio locaties 
Speciaal de grote doelgroep van 35+ers met een druk leven en weinig tijd of bereidheid om momenten voor sport vrij te maken kan ons vinden in de winkelstraat, in  bedrijfsverzamelgebouwen etc. Menigeen maakt moeiteloos weken van vijftig uur en dan past fit20 perfect in het plaatje, mede omdat er geen sprake is van zweten en de noodzaak tot omkleden en douchen.”  Iedereen kan fit20 gratis ervaren door zich via www.fit20.nl op te geven voor een kennismakingstraining in de dichtstbijzijnde studio. Onze studio’s hebben geen spiegels, schermen en muziek en zijn gemiddeld 80m2 groot.

fit20 zoekt franchisenemers & Masterfranchisenemers voor het buitenland 
Ons doel is om eind 2026 één miljoen mensen wekelijks wereldwijd te trainen. Wij zoeken naar mensen die onze missie willen ondersteunen door franchisenemer te worden. In Nederland kan dit in iedere gemeente vanaf 25.000 inwoners. Ook voor het buitenland zoeken we mensen met een passie voor sport en gezondheid die fit20 hun land willen opzetten. 

Door onze focus op resultaat groeien we het hardst via-via, doordat er positief over gepraat wordt online & offline. De omzet volgt dan vanzelf.” 


Infowww.fit20.nl  www.fit20.com  www.startenbijfit20.nl

Members en partners van Ede Business Plaza

  • Kleef
  • HIer uw logo
  • HB Schrijft mee
  • All Telemarketing
  • Lavelli
  • CasteCom
Profiteer van de voordelen als member van Ede Business Plaza Meld u nu aan

HIer uw logo
TD Ede
Rozenburg